”Déja vu” Möbeldesignmuseet

Kersti Sandin Bülow och Lars Bülow har samlat möbler i 40 år. De första fynden gjordes från en container 1978. Sedan dess har inredningsarkitekterna Kersti Sandin Bülow och Lars Bülow samlat möbler och designobjekt utifrån ett stort gemensamt intresse för kvalitet. Nu visar de 700 objekt i nya Möbeldesignmuseum i Stockholm. Utställningen är kronologiskt uppbyggd och speglar både form- och teknikutvecklingen, hur material har utvecklats och nya sätt att leva på. 

– Att titta på och köpa in kvalitativ design har varit ett både privat och yrkesmässigt intresse hos oss och det har vuxit under senare år då vi köpt in möbler mer målmedvetet, säger Kersti Sandin Bülow.

De flesta möbler står uppradade i arkivet och i ett galleri intill kan de ordna debatter och göra tillfälliga utställningar, som ”Déja vu” som visades under Stockholm Design Week. En Pop-up utställning ute i entrén till Stockolm Furniture Fair som Mässbolaget fick möjligheten att bygga upp. 

Beskrivning: Utställning
Uppdrag: Pop-up utställning för Möbeldesignmuseet i entrén till Stockholm Furnituire Fair under Stockholm Design Week 2019
Kund: Möbeldesignmuseet Sandin & Bülow
År: 2019

Vill du veta mer: 
info@massbolaget.se