ELGIGANTEN I PK-HUSET

Elgigantens nya Phonehouse-butik invigdes den 23 november 2018 i PK-huset i centrala Stockholm. Butiken kommer att vara utformad enligt ett helt unikt koncept för att erbjuda den urbana kunden en extraordinär upplevelse. Själva konceptet är framtaget av designbyrån Reaktor.

– Det här är en otroligt viktig etablering där vi kommer att finnas i ett unikt läge med ett unikt koncept som du inte hittar någon annanstans i Sverige. Kundernas beteende och behov utvecklas och det är viktigt att vi anpassar oss efter det. Våra framgångar baseras till stor del på att vi finns lättillgängliga för kunderna och kan erbjuda snabb service och en bra upplevelse, säger Niclas Eriksson, VD på Elgiganten.

Butiken blir cirka 70 kvadratmeter stor, med ett utbud som fokuserar på den mobila livsstilen med mobiltelefoner/smartphones, hörlurar, högtalare, surfplattor och mobiltillbehör. Som återförsäljare av alla stora operatörer kan både privat- och företagskunder få operatörsoberoende rådgivning och hjälp till den bästa abonnemangslösningen. Elgiganten är en av Sveriges ledande varuhuskedjor inom hemelektronik, vitvaror och kök och är ett av de bolag som omsätter mest inom detaljhandeln. 2018 utsågs Elgiganten till ”Årets Butikskedja” vid handelsgalan Retail Award som arrangeras av Svensk Handel.

Vi på Mässbolaget är stolta över att blivit valda att ansvara för byggnationen av detta koncept för Elgiganten, säger Jan Lundin VD för Mässbolaget.

Beskrivning: Butik, Hemelektronik
Uppdrag: Byggnation
Kund: Elgiganten
År: 2018

Vill du veta mer: 
info@massbolaget.se