NK DAMSKOR & ACCESSOARER

NK Damskor & accessoarer är den nya mötesplatsen för skoälskare i Stockholm, en shopping destination i Stockholm och en internationell destination för inspiration och passion för skor.Designbyrån BAS har tillsammans med vår klient, Venue Retail Group, skapat ett detaljhandelskoncept som vänder sig till snygga kvinnor som förväntar sig en unik shoppingupplevelse som framhäver ett unikt sortiment med hög modegrad, presenterat på ett inspirerande och välkomnande sätt.

Stilen bygger på en mjuk geometrisk känsla där harmoniserade materialval ger en ram för en exklusiv och naturlig färgpalett. Med en design som uttrycker sig genom stora geometriska former i möbler och inredningsdekor har BAS skapat ett utrymme uppdelat i olika områden. Fascinerande tillbehör och rekvisita gör affärsupplevelsen levande och intressant.

Mässbolaget var totalentreprenör och tillverkade allt ifrån borden till den unika och skulpturala ljusinstallationen.

NK Damskor & accessoarer ligger i NK, det mest lyxiga och välkända varuhuset i Sverige. Den nya butiken öppnade 2018. Representerade varumärken är till exempel: Jimmy Choo, Lanvin, Tods, Hogan, Sergio Rossi, Acne, See by Chloé, Alexander Wang, Rizzo, ATP Atelier, Eytys, Mulberry och Kenzo.

Beskrivning: Butik, Mode
Uppdrag: Produktion och byggnation
Kund: Nordiska Kompaniet
År: 2018

Vill du veta mer: 
info@massbolaget.se