Sail Racing NK Stockholm

NK i Stockholm har tagit nästa steg i omvandlingen av varuhuset och slagit upp dörrarna till en ny premiumdestination inom sport och livsstil.

Det nya konceptet kommer till största del att utgöras av multibrandavdelningen NK Sport, tillsammans med ett flertal starka varumärken med egna avdelningar. NK har finkammat sportvärldens premiumsegment för att hitta de mest intressanta kollektionerna. Resultatet är en destination där kunden möts av kvalitetsprodukter och servicekänsla i toppklass, paketerat i en förpackning som andas lyx och mode.

Svenska Sail Racing är ett av de varumärken som har fått möjligheten att bygga en egen avdelning. Butiken är 65 kvadratmeter och där hittar du de senaste kollektionerna och exklusiva Limited Edition kollektioner.

”Vi är så glada att öppna en Sail Racing Club House-butik i detta fantastiska och historiska varuhus i centrala Stockholm. För oss har Nordiska Kompaniet Stockholm alltid varit ett tydligt val.” Säger Linn Fogde, försäljningschef på Sail Racing International.

Butiken är designad med innovation och teknik i åtanke och kommer att vara det första Sail Racing Club House som lanserades i det nya detaljhandelskonceptet. Mässbolaget är väldigt stolta över att ha fått bygga denna för Senab och Sail Racing.

Beskrivning: Sail Racing Club House
Uppdrag: Byggnation
Kund: Sail Racing/Senab
År: 2019

Vill du veta mer: 
info@massbolaget.se