Återbruk med Mässbolaget

Du behöver inte alltid köpa nytt bara för att du bygger om, expanderar eller konsoliderar. Vi erbjuder en komplett lösning där vi hämtar, mellanlagrar, rekonditionerar och levererar på ett enkelt sätt som sparar er tid. Vi hanterar all logistik från upphämtning, demontering, inköp av tyger, laminat, fanéer etc., lackering, tapetsering, montage och leverans. 

Under 30 år har vi finslipat vår förmåga att omsätta våra kunders tankar och visioner till verkliga varumärkesbyggande miljöer. Med en produktionsanläggning som trimmats av iögonfallande mässmontrar och utrullningar av butikskoncept har vi förmågan att hantera allt ifrån unika produkter till små och medelstora serier. Vi har ett upparbetat nätverk med hantverkare och producenter för alla typer av material. 

Genom vår placering i Tranås och vårt väl etablerade nätverk inom svensk möbelindustri både som leverantör av mässtjänster och i samband med utrullningar av restaurang-, café- och butikskoncept har vi god insyn i de krav som ställs på offentliga möbler avseende miljö och kvalitet. Detta sammantaget innebär att vi kan vara behjälpliga i att gestalta ert varumärke i alla era miljöer, inte bara butiker och montrar utan även i kontorsytor som arbetsplatser, reception och mötesrum.