inredning

möbler, butiks- & mässinredning

INREDNING

På Mässbolaget specialiserar vi oss på att designa, bygga och leverera skräddarsydd butiks- och mässinredning, samt möbler. Vår expertis omfattar allt från kreativa och funktionella butiksmiljöer som lyfter kundupplevelsen, till imponerande och unika mässmontrar som skapar ett bestående intryck. Vi arbetar även med kontorsmiljöer och skapar rogivande omgivningar på er arbetsplats. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att varje projekt är anpassat efter deras specifika behov och varumärkesidentitet. Vi designar, planerar och ritar – allt efter dina önskemål! Vi jobbar i alla sorters material och träslag. 

Oavsett om det gäller en butik, mässa eller enskilda möbler – ser vi till att visionen blir verklighet.

KONTAKTA OSS

Inredning byggd av Mässbolaget

Varumärkesanpassad inredning

Behöver du en unik och funktionell inredning till din butik eller en imponerande monter till nästa mässa? Tillsammans med vår produktion skapar vi skräddarsydda lösningar som både lyfter din butiksmiljö eller gör din monter till en riktig publikmagnet. Med vår expertis kan vi hjälpa dig att skapa en genomtänkt och visuellt tilltalande miljö som lockar kunder och stärker ditt varumärke.

För butiker skapar vi inredning som kombinerar stil och praktisk funktion. Oavsett om det gäller hyllor, displayer eller specialbyggda lösningar för dina produkter, ser vi till att din butik får den perfekta balansen mellan estetik och kundvänlighet.

När det gäller mässmontrar fokuserar vi på att bygga lösningar som får ditt varumärke att sticka ut i mängden. Våra montrar designas för att inte bara vara visuellt iögonfallande, utan också funktionella och anpassade efter dina behov. Från materialval till layout och belysning ser vi till att varje detalj bidrar till att skapa ett professionellt och minnesvärt intryck på mässan.

Låt oss hjälpa dig med allt från butiksinredning till mässmontrar – så att du kan visa upp dina produkter och tjänster på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att börja skapa en lösning som passar just dina behov!

Projekt GARY Men & Women

I den lokala klädbutiken Gary Men & Women hade vi 2022 nöjet att få utföra en omfattande renovering av butiken. Vårt uppdrag var att skapa och leverera specialanpassad inredning som både lyfter fram butikens varumärke och förbättrar kundupplevelsen. Genom att kombinera stil, funktionalitet och hållbarhet har vi utvecklat lösningar som hjälper Gary att sticka ut och möta sina kunders behov.

 

PODIER Snygga och robusta podier som presenterar butikens produkter på ett attraktivt och lättillgängligt sätt.

HYLLPLAN Funktionella hyllsystem med anpassade dimensioner och materialval som harmoniserar med butikens estetik och maximalt utnyttjar utrymmet.

KASSADISK En stilren och ergonomisk kassadisk som inte bara förbättrar personalens arbetsmiljö utan också ger ett professionellt och välkomnande intryck för kunderna.

Resultatet är en helt uppdaterad butiksmiljö där alla detaljer är genomtänkta för att skapa en harmonisk atmosfär. Tack vare den nya inredningen kan Garys visa upp sina produkter på bästa sätt och erbjuda sina kunder en modern och inspirerande shoppingupplevelse.

Vi är stolta över vårt samarbete med Garys och att ha fått förtroendet att bidra till deras förnyelse.