HUR SER DIN DRÖMBUTIK UT?

Vi hjälper dig från en idé till färdigställd butik.

35 års erfarenhet

projektledning

auktoriserad personal

butik

Vid sidan av mässor är butiker vårt andra stora fokusområde. Mässbolaget designar, bygger och monterar upp butiker runt om i hela världen, men med mest fokus i Sverige. Vi jobbar med butiksdesign och ta fram ett butikskoncept anpassat till just erat varumärke. Tillsammans med kund kan vi skapa en unik konceptframtagning vare sig om det är till en butik eller till en kontorsmiljö. I mer än 35 år har vi jobbat med att skapa miljöer till några av Sveriges starkaste varumärken.

Vi bygger & levererar butiksinredning. Med vår egen produktion, lång erfarenhet, god förståelse för butiksmiljö och hög kompetens hos vår personal så är inget projekt för stort eller för litet för oss. I produktionen designar & konstruerar vi butiksinredning till alla typer av butiker.

Vare sig om ni ska bygga en helt ny butik, renovera eller uppdatera ert butikskoncept finns vi här för att hjälpa er. Mässbolaget är en unik totalentrepenad. Vi hjälper er med design, konstruktion, produktion och montage.

Vi finns här för er, så tveka inte på att höra av er.

KONTAKTA OSS

Butiker byggda av Mässbolaget

Att använda rätt inredning i din butik

Hur en butik ska vara uppbyggd kan ibland vara krångligt. Hur mycket butiksinredning behövs? Vad för typ av inredning ska man ha? Hur får man butiksmiljön att uppskattas av kunder? Frågorna kan vara många. Alla butiker behöver olika typer av exponeringsinredning och butiksmaterial som är anpassade efter just den butiken. Även färgkombinationer,  bildsättning, ljud och ljussättning kan vara faktorer som behöver tänkas på när man planerar en butiksbyggnation eller butiksrenovering. 

Vi på Mässbolaget har 35 års erfarenhet av kommersiella miljöer och kan hjälpa er med alla dessa frågor. Vi har djup förståelse kring butikskoncept och vad för material som passar i vilka miljöer. Tillsammans med er som kund skapar vi ett skräddarsytt koncept till just din butik.

SHOP-IN-SHOPS

Shop-in-shops är precis vad det låter, butiker i butiker. I stora butikskedjor kan det finnas olika avdelningar med olika varumärken. Ett varumärke kan ha en yta på 20kvm att göra till sin egen, då finns vi till hands att göra det bästa ut av varje kvadratmeter. 

POP-UPS

Pop-up butiker är varumärken som under en kortare period väljer att ställa ut en “minibutik” på en tillfällig plats. En pop-up butik kan pågå i några timmar men också flera månader. Det är ett extra sätt att marknadsföra sitt varumärke vid speciella högtider eller evenemang.

Restauranger

Likväl som vi bygger butiker bygger vi även restauranger. Restaurangkedjor med färdigt koncept eller en helt ny enskild restaurang, vi bygger båda. Vi har lång erfarenhet med restaurangmiljöer och vet vad en lokal behöver för att skapa behaglig matmiljö. Vi bygger nytt, renoverar och uppdaterar restauranger i alla storlekar. 

Caféer

I restaurangdelen ingår det även caféer hos oss. Vi designar, konstruerar och bygger caféer efter ett redan färdigt koncept eller ett helt nytt. Precis som med restauranger bygger vi caféer runt om i hela Europa.