re:use

Re:duce

re:cycle

Re:build

re:store

re:think

Re:cover

framtiden mässkoncept är här

Vi är stolta att äntligen kunna presentera Re:Stand, framtidens mässmonter. Med fokus på återbruk och återvinning har vi tagit fram ett mässkoncept där ni som kund kan bidra till en minskad klimatpåverkan. Tack vare Re:Stands modulsystem kan vi erbjuda allt från den enklaste montern med tygvepor eller infacksskivor, till premiuimmontrar med släta, målade väggar. Eller varför inte en mässmonter med väggar i valfritt träslag eller laminerade i någon av de 100-tals lamineringar som finns? Allt fullt återbrukbart givetvis!

MILJÖ

Klimatfrågan är större än någonsin i dagens samhälle och i mässbranschen blir det mycket svinn. Re:Stand är ett miljövänligare alternativ som minskar svinnet eftersom allt material kan återanvändas och monteras ner. Genom att bygga med Re:Stand bidrar du som kund till minskad klimatpåverkan. 

HÅLLBART

Re:Stand är noga framtaget ur ett hållbart perspektiv. Detta är ett koncept som fungerar idag, imorgon och om 20 år. Framtidens mässmonter är Re:Stand. 

ÅTERBRUK

Huvudsyftet har alltid varit att kunna återanvända allt material till framtida mässmontrar. Med Re:Stands koncept är detta nu möjligt. Även om kunden önskar att ändra storlek eller form kan materialet från tidigare montrar användas om byggas om. 

Se en Re:Stand-monter
komma till liv

Re:stands modulsystem är ett lätt och effektivt sätt att bygga montrar. Det sparar både värdefull tid och material då allt är återbrukbart. Se gärna filmen hur en enkel Re:Stand-monter kan se ut. 

Mässmontrar byggda med Re:Stands koncept

Många av våra kunder har redan bekantat sig med RE:Stand och har valt det konceptet vid designen av sina montrar. Här syns några av dem.