återbruk

Våra tjänster för Återbruk av befintliga möbler

Du behöver inte alltid köpa nytt bara för att du bygger om, expanderar eller konsoliderar. Vi erbjuder en komplett lösning där vi hämtar, mellanlagrar, rekonditionerar och levererar på ett enkelt sätt som sparar er tid. Vi hanterar all logistik från upphämtning, demontering, inköp av tyger, etc., lackering, tapetsering, montage och leverans.

Under 35 år har vi finslipat vår förmåga att omsätta våra kunders tankar och visioner till verkliga varumärkesbyggande miljöer. Med en produktionsanläggning som trimmats av iögonfallande mässmontrar och utrullningar av butikskoncept har vi förmågan att hantera allt ifrån unika produkter till små och medelstora serier. Vi har ett upparbetat nätverk med hantverkare och producenter för alla typer av material.

Genom vår placering i Tranås och vårt väl etablerade nätverk inom svensk möbelindustri både som leverantör av mässtjänster och i samband med utrullningar av restaurang-, café- och butikskoncept har vi god insyn i de krav som ställs på offentliga möbler avseende miljö och kvalitet. Detta sammantaget innebär att vi kan vara behjälpliga i att gestalta ert varumärke i alla era miljöer, inte bara butiker och montrar utan även i kontorsytor som arbetsplatser, reception och mötesrum.

SÅ HÄR GÅR ÅTERBRUK MED MÄSSBOLAGET TILL

5 ENKLA STEG
  1. Skicka in en offertförfrågan med en sammanställning av vilka möbler och produkter ni behöver hjälp med, med foto (mobilkamera räcker gott och väl).
  2. Vi lämnar en offert på respektive del till dig.
  3. Ni bestämmer vad som skall Återbrukas och hur och återkommer med en skriftlig order (mail).
  4. Vi kommer och hämtar produkterna och tar dem till Tranås för demontering, respektive del lackas, lamineras eller kläs om för att senare monteras ihop, allt på plats i Tranås.
  5. När alla produkter är klara levererar vi allt tillsammans med eventuella kompletteringar.
MÖJLIGHETER MED ÅTERBRUK

Uppdatera era höj/sänkbara skrivbord med ett nytt laminat.

Klä om sofforna i ert café eller receptionen.

Lacka om er receptions- eller kassadisk.

Uppdatera ert konferensbord med ett nytt fanéer och lägg till en infälld elbrunn.

Möjligheterna är många och det är bra för både miljö och plånbok.

GENOMFÖRDA PROJEKT

Stylning enligt uppdaterad grafiskprofil och rekonditionering av showroom podier för Fläkt Group i Jönköping.

Om lackning av podier och möbler till Lindex showroom i Stockholm.